1. Sammy Elektrisch

  De boxspring Sammy Electro is voorzien van een vlak hoofdbord. De boxspring is opgebouwd uit meerdere lagen, namelijk de box, het matras en de topper. Deze combinatie zorgt voor een uniek en een aangenaam ligcomfort. De boxspring Sammy Electro wordt geleverd met een Sultan de Luxe topper (koudschuim) of een andere topper naar keuze en is voorzien van een antiallergische tijk. Meer info

  Normale prijs: € 6.295,00

  Aanbiedingsprijs: € 4.195,00

 2. Chantal de Luxe Elektrisch

  De boxspring Chantal de Luxe is voorzien van een vlak, gebogen hoofdbord. De boxspring is opgebouwd uit meerdere lagen, namelijk de box, het matras en de topper. Deze combinatie zorgt voor een uniek en een aangenaam ligcomfort. De boxspring Chantal de Luxe wordt geleverd met topper naar keuze en is voorzien van een antiallergische tijk.

  Meer info

  VANAF € 1.995,00
 3. Scooper Elektrisch

  De boxspring Scooper is voorzien van een vlak hoofdbord. De boxspring is opgebouwd uit meerdere lagen, namelijk de box, het matras en de topper. Deze combinatie zorgt voor een uniek en een aangenaam ligcomfort. De boxspring wordt standaard geleverd met een HR topper (koudschuim) of eventueel met de Milaan Topper.

  Meer info

  VANAF € 1.995,00
 4. Zembla Elektrisch

  De boxspring Zembla Electro is voorzien van een vlak hoofdbord. De boxspring wordt geleverd met twee onderbakken, voor extra stevigheid. De set wordt geleverd inclusief pocketveermatrassen en topper naar keuze, voorzien van een antiallergische tijk.

  Meer info

  VANAF € 1.795,00
 5. Boxspring Benjamin Elektrisch

  De boxspring is voorzien van hoofdbord met 2 bollingen die in het middenstuk scheiden van elkaar. En is opgebouwd uit meerdere lagen : de box , het matras en tenslotte de topper. Zie voor meer informatie de product beschrijving.

  Meer info

  VANAF € 1.995,00
 6. Boxspring Cloe Elektrisch

  De boxspring Cloe is voorzien van een gecaptioneerd hoofdbord. Hierdoor krijgt de boxspring uiteraard een luxe uitstraling .

  Meer info

  VANAF € 1.995,00
 7. Boxspring Cruissing Elektrisch

  Deze boxspring is te leveren in een vlakke uitvoering en in een Electro uitvoering.

  Het hoofdbord is gecapitioneerd en is in verschillende kleuren te verkrijgen en heeft een robuuste uitstraling door de brede afwerking van ieder vakje van het hoofdbord.

  Meer info

  VANAF € 1.995,00