Over Rudy van der Zande New Style

Rudy van der Zande New Style is de slaapkamerspecialist op het internet met een zeer uitgebreid assortiment. Bij ons kunt u online bedden, boxsprings, matrassen en nog veel meer aanschaffen voor de laagste prijs!

Wat doen wij?

Wij leveren bedden en accessoires (toebehoren) aan onze klanten.
Dankzij een goede relatie met onze leveranciers zijn wij in staat om alle A-merkbedden tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Hoe werkt Rudy van der Zande New Style?

Op onze online webshop vind je een uitgebreid assortiment slaapartikelen.
Via het navigatiemenu surf je eenvoudig door de website en kun je de collectie bekijken, samenstellen en uiteindelijk ook jouw perfecte bed bestellen.

Contact

Heb je een vraag of wil je een persoonlijk slaapadvies? Laat je dan informeren door één van onze slaapadviseurs. Je kunt hen telefonisch bereiken op 0636187469 of per e-mail via webshop@rudyvanderzande.nl.
Wij proberen zo snel mogelijk je e-mail te beantwoorden. Je kunt ook terecht in onze winkel in ’s-Hertogenbosch, Rijnstraat 429, 5215 E . Hier staan dagelijks onze deskundig slaapadviseurs klaar om al je vragen te beantwoorden.

Naast de grote webshop met vele mooie boxsprings , matrassen vind je ook onze showroom in ’s-Hertogenbosch Maak kennis met de collectie en kijk rond in de winkel, kom proefliggen en laat je uitgebreid informeren en adviseren.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag    10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Waarom Rudy van der Zande New Style?

Door onze collectie in de winkels en online te presenteren heb je overal toegang tot de uitgebreide collectie van Rudy van der Zande New Style.
Op de website heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot alle bedden en accessoires. Als een van de grote webwinkel op het web in specialist van slaapcomfort in Nederland ben je bij Rudy van der Zande New Style bij het JUISTE adres!

Kortom alles voor je bed en uiteraard een goede en comfortabele nachtrust! Neem een kijkje op de website of bezoek onze winkel.